І чому сила пептиду CJC-1295 без DAC?

Інтернет-магазин Farma Market пропонує купити пептиди різного типу https://farm-market.com.ua/peptidi. Серед них став доволі популярним CJC-1295 без DAC. Цей пептидний гормон імітує дію GHRH. Тобто гормону, провокуючого вироблення соматропіну. Але на відміну від нього ефект буде дещо відрізнятися:

  • У порівнянні зі своїм варіантом з DAC має коротший період напіввиведення. Тобто, ефект від ін'єкції триває менший час.

  • Через коротший період дії, для підтримки стабільного рівня гормону росту, потрібно робити частіші ін'єкції, ніж з CJC-1295 DAC. Зазвичай це одна ін'єкція перед сном для омолодження або декілька протягом дня для стимуляції росту м'язів. Але таким чином ви самі вибираєте, що саме хочете отримати від курсу.
  • Деякі користувачі повідомляють про кращу переносимість пептиду CJC-1295 без DAC, оскільки стрибки гормону росту можуть бути менш різкими.

  • Треба пам’ятати, що пептид без DAC чутливий до світла та повітря, тому потребує зберігання в холодильнику і використання протягом короткого терміну після розведення.

Загалом, вибір між пептидами CJC-1295 з DAC i без нього залежить від ваших цілей та особистих уподобань. Також допоможе консультація лікаря. А купити їх в магазині Farma Market ви можете з доставкою у будь-яку точку України. Переходьте на сайт продавця, щоб дізнатися більше про умови або, можливо. Отримати консультацію про використання пептидів у спорті та інших галузях. Тут ви знайдете прекрасний вибір та найкращі ціни. Скористайтеся неймовірно привабливою пропозицією прямо зараз.